3D tuin ontwerp
3D tuin ontwerp

Tuin en landschapsontwerp in 3D

Tuineigenaren willen van hun tuin graag een pareltje maken. De laatste jaren hebben we er ook steeds meer tijd gespendeerd. Met behulp van een goed ontwerp, door een professional, kan zelfs een eenvoudige tuin omgetoverd worden tot een mini-paradijs.

 

Ook in de publieke ruimte is het voor landschapsarchitecten belangrijk om hun visie op de best mogelijke manier weer te geven aan beslissingnemers en stakeholders.

 

3D tuin- en landschapsontwerpen zijn een uitstekend hulpmiddel om te visualiseren hoe het eindresultaat er kan uitzien, op een moment dat er nog niks is aangelegd.

Before & after

De kracht van beelden

 

 

Als (tuin)aannemer of ontwerper heb je mogelijk niet de skillset in huis voor 3D. No worries, net daarmee kan Shinobi je helpen. 

 

Jij doet het denkwerk en creëert het ontwerp in 2D vorm. Vervolgens zetten wij jouw concept om in een (fotorealistische) 3D omgeving.

 

 

Wat zijn de voordelen van een 3D tuinontwerp

 

 

Een van de grootste voordelen is uiteraard dat je vooraf een compleet beeld krijgt van de toekomstige tuin of omgeving. Met een 3D ontwerp wordt eveneens het maximale uit de ontwerpfase gehaald en heb je de mogelijkheid om verschillende opties vooraf te overdenken.

 

 

  • Focus op je core business, nl. het ontwerp. Laat het omzetten in 3D over aan andere professionals

 

  • Neem voorsprong op je concullega’s en verhoog je kansen om projecten binnen te halen

 

  • Breng je referenties en showcases naar een hoger niveau

 

  • Gebruik professionele 3D beelden in je communicatie

 

  • Verhoog de tevredenheid van je klanten door een efficiëntere ontwerpfase (minder afhankelijk van de verbeelding van je klanten)

Let's get to work

Heb je een interessant project waarmee je de stap naar 3D wil zetten? 

Of wil je dit graag uitbesteden? 

 

 

Geef je tuin- en landschapsontwerpen meer visuele punch. 

 

Shinobi who?

Vanuit jaren marketing ervaring en grafische skills vertelt Shinobi jouw verhaal in woord en beeld. Impactvolle communicatie op maat van je doelgroep. 

 

Kan je on- en offline communicatie wat meer visuele edge gebruiken? Of kan je content wat snediger? Drop een bericht like it's hot...

Dr.-Van de Perrestraat, 207A
2440 Geel

Contact